Verzending

 

 Bezorgers  Prijs Bezorgtijd
 PostNL  € 6,50  1-2 werkdagen
 DHLParcel  € 5,75  1-3 werkdagen
 DHLParcel ophalen in DHL afleverpunt  € 5,00  1-3 werkdagen
 DPD ophalen in een DPD parcel store  € 4,00  1-3 werkdagen
 BPost België  € 6,50  2-5 werkdagen

 

Indien u meer dan €75,- besteedt in onze webshop, dan heeft u recht op gratis verzending via DHL4You of met DPD.

Indien u besteld via de Bpost (pas dan bij verzendgegevens het land aan in België).

PostNL aflevering op huisadres €6,50
Wij versturen uw bestelling  met PostNL naar elk door uw gewenst adres. Binnen 1-2 werkdagen wordt uw pakketje afgeleverd. Als u op het moment van bezorging niet aanwezig bent, biedt PostNL uw pakket standaard aan bij uw buren. Als dit niet lukt, krijgt u van de chauffeur een bericht met een “Niet-Thuis-Code”. Met deze code kunt u op de website van PostNL een keuze maken voor een tweede pakket bezorging. Wilt u het pakket liever bij uw buren of op het dichts bij zijnde PostNL punt laten bezorgen? De keuze is aan u, eenvoudig en handig! Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van PostNL de trackingcode op het door u opgegeven e-mailadres waardoor u snel en gemakkelijk uw bestelling kunt volgen en nakijken wanneer aflevering plaats zal vinden.
Wilt u geen bezorging bij de buren, dan kunt u dit aangeven in het vakje opmerkingen of een e-mail sturen naar limburgsruiterhuis@gmail.com dan wordt dit op het pakketje aangegeven.

DHLPARCEL aflevering op huisadres €5,75
DHLParcel is de pakketservice van DHL. DHL levert binnen 1-2 werkdagen uw pakketje bij u thuis af. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van DHL de trackingcode op het door u opgegeven e-mailadres waardoor u snel en gemakkelijk uw bestelling kunt volgen en nakijken wanneer het afgeleverd wordt.

DHLPARCEL aflevering in een door u gekozen DHL afleverpunt €5,00
Op DHLParcel kunt u nakijken welke afleverpunten bij u in de buurt zitten.
Bent u weinig thuis? Dan is het vervelend als u thuis komt en een bericht vindt van de chauffeur met de mededeling dat u niet thuis was op het moment van aflevering… De oplossing: zelf uw bestelling ophalen op een afhaalpunt, waar en wanneer dat voor u het beste uitkomt! Omdat DHL werkt met ruim 1000  servicecenters is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.Tijdens het besteltraject krijgt u de mogelijkheid om zelf een afhaalpunt op te zoeken en in te vullen bij “ander afleveradres” of bij opmerkingen. Dat kan overal in Nederland zijn, dus ook in de buurt van uw werk of bijvoorbeeld een familielid. Uw bestelling ligt daar voor uw klaar binnen 1-2 werkdagen. De afhaalpunten hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook in het weekend open. Zodra uw bestelling op het afhaalpunt is bezorgd, wordt er automatisch een sms of e-mail verzonden naar het door u opgegeven mobiele nummer of e-mailadres. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. Wachten tot het volgende bezorgmoment of de mogelijkheid om het pakket pas een dag later af te halen behoort hiermee tot het verleden.Bij het afhalen van een pakket is het noodzakelijk dat u uw identiteitsbewijs kunt laten zien. Als iemand anders het pakket voor u afhaalt, is niet uw, maar zijn/haar eigen identiteitsbewijs nodig.

DPD Pickupstore €4,00
Op DPD Pickupstore kunt u nakijken welke dpd punten bij u in de buurt zitten.
Door uw drukke planning bent u niet vaak thuis. U wilt zich geen zorgen maken over het tijdstip van leveren van uw bestelling en u wilt uw dag niet indelen in functie van de thuislevering van uw pakketten. Met DPD Pickupstore hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten. U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt! Uw pakket wordt geleverd in een DPD Punt (supermarkten, benzinestations, krantenwinkels, bloemenwinkels, enz.) van uw keuze. Er is altijd een DPD Punt bij u in de buurt of vlak bij uw werk of de school van uw kinderen. Tijdens het besteltraject krijgt u de mogelijkheid om zelf een afhaalpunt op te zoeken en in te vullen bij “ander afleveradres” of bij opmerkingen. Zodra uw bestelling op het afhaalpunt is bezorgd, wordt er automatisch een sms of e-mail verzonden naar het door u opgegeven mobiele nummer of e-mailadres. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. Wachten tot het volgende bezorgmoment of de mogelijkheid om het pakket pas een dag later af te halen behoort hiermee tot het verleden.Bij het afhalen van een pakket is het noodzakelijk dat u uw identiteitsbewijs kunt laten zien. Als iemand anders het pakket voor u afhaalt, is niet uw, maar zijn/haar eigen identiteitsbewijs nodig.

Verzending naar België €6,50 (pas dan bij verzendgegevens het land aan in België)
Uw bestelling wordt verzonden met Bpost en worden binnen 2-4 werkdagen bij u thuis bezorgd. De trackingcode ontvangt u op uw emailadres waardoor u uw pakketje van begin tot eind kunt volgen.

Ophalen €0,00
In de regio Maastricht kunt u ook uw bestelling na afspraak komen afhalen en contant betalen. Voor een afspraak graag een e-mail sturen naar limburgsruiterhuis@gmail.com