Gratis verzending vanaf € 75

Lemieux Snug Boots Pro Zwart

74,95 64,95

Wissen
  

Lemieux snug boots voor de voorbenen en achterbenen. Wederom een mooi en innovatief product van Lemieux! Deze schitterende snug boots bieden het paardenbeen rondom bescherming en zijn gemakkelijk in het gebruik. De Lemieux snug boots zijn comfortabel voor het paard en bieden steun aan het complete onderbeen tijdens de training, maar ook bijvoorbeeld in de weide of paddock.

Perfecte combinatie van kogel ondersteuning en peesbescherming. De nadruk ligt op flexibiliteit en ademend vermogen tijdens het werk, met 3D-mesh en meerdere ventilatieopeningen langs de pezen. Geperforeerde schokabsorberende voering zorgt voor koele benen. De elastische sluitingen met quick releas verankeren veilig en zorgen voor stabiliteit.

Het nieuwe ontwerp heeft de perfecte combinatie van kogel ondersteuning en peesbescherming met een verbeterde pasvorm en meerdere ventilatieopeningen langs
de pezen om de benen koel te houden.

Een ideale all-round beschermer geschikt voor zowel dressuur als springen, met de nadruk op flexibiliteit en ademend vermogen tijdens het werk.

3D Mesh en geperforeerde schokabsorberende voering en superzachte lycra-binding houden de benen koel en wrijving vrij.

Quick Release gebruiksvriendelijke straps zorgen voor eenvoudige positionering en elastische bevestigingen veilig verankeren, zorgen voor stabiliteit.

-De ultieme nauwsluitende peesbeschermer
-Ademend 3D-mesh en geperforeerde schokabsorberende voering
-Meerdere ventilatieopeningen zorgen voor koele benen tijdens het werk
-Gevormde PU-buitenlaag om te beschermen tegen aantikken

Kleur: Zwart | Front: Voorbenen | Hind: Achterbenen
De hind (achterbenen) beenbeschermers hebben een bredere binnenvoering en kunnen dus ook worden gebruikt op de voorbenen van een groter paard.
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.