Betaling

 

Ideal

Profiteer van optimaal betaalgemak en betaal gegarandeerd veilig via IDEAL. U wordt in het besteltraject doorgelinkt naar de betaalpagina van uw eigen bank en de betaling gaat net als een betaling die u verricht met internetbankieren. Snel, vertrouwd en makkelijk.

Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding,  waardoor u er zeker van bent dat uw gegevens via een veilige verbinding verzonden worden en nooit in handen vallen van derden.


Paypal / Creditcard

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mailadres en wachtwoord

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Voor het gebruik van paypal wordt een bijdrage van € 2,50 in rekening gebracht. Dit om een gedeelte van de hoge paypalkosten te kunnen dekken.


Europese betaling

Betaling vanuit Belgie en duitsland kunnen met Bancontact / Mistercash en DIRECTebanking / SofortBanking betaald worden.


Overschrijving

Wij versturen uw bestelling zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven. Als u gebruik maakt van internetbankieren en het geld per omgaande aan ons overmaakt, kunt u uw bestelling vaak binnen 2 dagen in huis hebben.

Kontant

Bestellingen die opgehaald worden kunnen ook kontant betaald worden.